Meidell Sag
sag


plate


sponfraskillende


blikk


smøreteknikk


dreie & fresing

NYHETER

Beveler Sveisefugemaskiner

EFFEKTIVE SVEISEFUGEMASKINER FRA BEVELER - N.KO MACHINES

 

Vi har nå gleden av å tilby effektive sveisefugemaskiner fra den Tsjekkiske produsenten Beveler - N.KO Machines. Beveler tilbyr et stort spekter av alt fra små manuelle håndmaskiner til større automatiserte sveisefugemaskiner med 3D adaptivt system. Effektive løsninger som danner grunnlag for kvalitetsmessig sveising av metaller. Vi arbeider kontinuerlig med å utvide vårt produktspekter slik at du som kunde er sikret en trygg og helhetlig leverandør av dine verktøymaskiner.

 

P. Meidell AS er norsk leverandør av effektive sveisefugemaskiner fra Beveler - N.KO Machines.

 

Her kan du laste ned produktkatalog for Beveler sveisefugemaskiner.

 

 

Ta kontakt med Morten Dahlberg på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

Astrup AS - Nytt gigantlager

P. Meidell AS leverandør av nytt automatisert gigantlagersystem fra Friedrich Remmert GmbH med 3200 pallplasser hos Astrup AS og Danobat iDS5A helautomatisk båndsag for kapping av langgods. Fra venstre Sven Erik Bredde, logistikk og IT-direktør hos Astrup AS, Morten Dahlberg, daglig leder hos P. Meidell AS og Matthias Remmert, adm. direktør i Friedrich Remmert GmbH.

3200 PALLPLASSER I NYTT GIGANTLAGER HOS ASTRUP AS

 

Astrup AS tar det steget en hel bransje har ventet på og ferdigstiller i disse dager det nybygde lageret for langgods og platematerialer. Etter dette blir det vanskelig for konkurrentene ikke å tenke nytt. Det er ikke mye mer enn tre tiår siden de første lagerautomatene kom på plass hos metall og råvareleverandører. De var stort sett enkeltstående installasjoner, men med det begynte en langsom utvikling av en til dels konservativ bransje som stadig har fått mer konkurranse fra utlandet. Nå har altså Astrup AS, den 155 år gamle familiebedriften, tatt steget videre og investert i en stor lagerautomat for langgods og platematerialer.

 

P. Meidell AS er norsk leverandør av kreative lagersystemer fra Friedrich Remmert GmbH og Danobat båndsager som sørger for effektive og automatiserte løsninger ved det nye gigantlageret hos Astrup AS.

 

Maskinregisteret besøkte det nye gigantlageret til Astrup AS, og her kan du lese hele artikkelen fra besøket.

 

 

Ta kontakt med Morten Dahlberg på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

GEKA på Den Tekniske Messen

Med to maskiner solgt halvveis ut i andre messedag er forventingene til de nye GEKA Bendicrop-maskinene høye. Morten Dahlberg og Maria Olaizola foran GEKA Bendicrop85SD.

GEKA NYHET PÅ DEN TEKNISKE MESSEN

 

På Den Tekniske Messens andre dag kunne vi melde om to solgte GEKA Bendicrop85SD – den nye kombimaskinen som stanser, kapper og knekker på i alt fem stasjoner.

 

Vi har allerede halvveis ut i andre dagen solgt to maskiner her på messen, forteller Morten Dahlberg, daglig leder i P. Meidell AS, som importerer GEKA til Norge.

 

Fem stasjoner på GEKA Bendicrop85SD

Vår nye profiljernsaks er den eneste på markedet med fem ulike arbeidsstasjoner. Stansestasjon, med 500 mm med utvidet gap, flatjern klippestasjon, knekkestasjon, hjørneklippestasjon samt rond og firkantaksel klippestasjon. Foreløpig har vi sluppet to modeller: Bendicrop50 og Bendicrop85SD, men flere modellvarianter er for øyeblikket under utarbeidelse, uttaler Maria Olaizola, marked og kommunikasjonssjef hos den spanske maskinprodusenten GEKA.

Maskinen er også utstyrt med et spesielt system som reduserer deformering ved klipping av flatjern.

Typiske kunder på denne maskinen er mekaniske verksteder som driver med tynnplatematerialer. Maskinen er effektiv og prisen er riktig så vi forventer god etterspørsel. Den er allerede på lager i Norge, sier Dahlberg

 

Ta kontakt med Morten Dahlberg på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

Froma Maskin AS

MEIDELL HAR OVERTATT FROMA MASKIN AS

 

Med virkning fra 1. juli 2012 har P. Meidell AS overtatt alle aksjer i Froma Maskin AS. Leif Karlsvik som har ledet firmaet Froma Maskin AS er fra samme dato ansatt i P. Meidell AS, og han skal fortsette med å betjene våre felles kunder rundt om i landet. De to firmaene har hatt et nært og godt samarbeid siden 2000 da P. Meidell AS kjøpte forretningsbygget til Froma Maskin AS som ligger på Stette Industriområde på Skodje utenfor Ålesund.

 

Med dette oppkjøpet har P. Meidell AS egne kontorer både i Oslo, Stavanger, Bergen og på Møre. Med andre ord, Meidell Stavanger - Meidell Bergen - og nå også Meidell Møre

 

Ta kontakt med Morten Dahlberg på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

Darex Borsliper

NY DAREX PRODUKTKATALOG - BOR- OG VERKTØYSLIPERE FOR INDUSTRI OG PROFESJONELLE

 

Darex tilbyr et bredt utvalg av bor- og verktøyslipere tilpasset et hvert verkstedbehov. Produktbredden strekker
seg fra den populære V391 beregnet for mindre verksteder, E90i for sliping av pinnefreser, den allsidige XT3000i, til den helautomatiske XPS16i CNC som også takler de mest krevende belastninger.

 

Darex tilbyr også et bredt utvalg av tilleggsutstyr og fiksturer til sine borslipere, og her finner du vår nye Darex produktkatalog med oversikt over bor- og verktøyslipere til industri og profesjonelle brukere.

 

 

Ta kontakt med Glenn Paulsen på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

Unison Trillebåre

HELAUTOMATISK ELEKTRISK RØRBØYEMASKINANLEGG FRA UNISON EFFEKTIVISERER PRODUKSJON AV TRILLEBÅREUNDERSTELL

 

Ett "helautomatisk elektrisk rørbøyemaskinanlegg" gjør jobben til tre tradisjonelle hydrauliske bøye- og stansemaskiner!

 

Et nytt helautomatisk elektrisk rørbøyemaskinanlegg for produksjon av trillebåreunderstell gir firmaet Walsall Wheelbarrow mulighet for betydelig effektivisering av produksjonen. Anlegget er designet og produsert av Unison og er nettopp igangkjørt ved fabrikken til Walsall Whellbarrow i Wolverhampton i England, og etter gjennomført opplæring av maskinoperatører kjører anlegget allerede med 90% kapasitet.

 

Walsall Wheelbarrow er en av England's ledende produsenter av trillebårer for hagebruk, anleggs- og jordbruksnæringen. I henhold til driftsdirektør Jonathan Thacker, "Vår produksjonsprosess har fem hovedtrinn: pressing av båre, sveising, rørbøying, pulverlakkering og montering. Inntil nå har vi bare benyttet hydrauliske CNC-styrte rørbøyemaskiner til å utføre bøying av trillebåreunderstellene. På grunn av betydelig ekspansjon ved vår virksomhet, hadde operasjonen med bøying av rør blitt en flaskehals. Som en konsekvens av det søkte vi etter en betydelig automatisert oppgradering for å øke både effektivitet og produktivitet."

 

>>> Les hele artikkelen

 

Ta kontakt med Bjørn Garvik på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

Geka Universalsaks

GEKA HAR I SNART 100 ÅR PRODUSERT MASKINER

 

Maskinregisteret ble med P. Meidell AS på besøk til GEKA, en av verdens ledende produsenter av universalsakser og stansemaskiner.


GEKA holder til i San Sebastian, en vakker by ved stranden mot Atlanterhavet. Vi ankommer i slutten av februar, solen varmer midt på dagen, men vinterkulda har fremdeles ikke sluppet taket om natten. Våren er rett rundt hjørnet, og med den forventning og optimisme.

 

Morten Dahlberg fra P. Meidell er godt fornøyd med GEKAs posisjon på det norske markedet. Salget har vært jevn og godt igjennom flere år. De inviterer stadig sine distributører og samarbeidspartnere til seminar hos GEKA i San Sebastian.

 

>>> Les hele artikkelen fra Maskinregisteret

 

Ta kontakt med Morten Dahlberg på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

AK Mekaniske AS

STÅLENTREPRENØR FRA A TIL Å

 

De startet opp virksomheten i 2001. Siden starten har de produsert stålkonstruksjoner til en rekke forskjellige bygg og formål. I 2009 stod et nytt og moderne verksted på 4.500 m2 ferdig på Øra industriområde utenfor Gamle Fredrikstad.

 

Med en moderne maskinpark i tidsriktige lokaler sammen med en stab som har lang erfaring innen sitt felt, kan man arbeide målrettet og effektivt. Siste anskaffelse er et Akyapak plasmabord med hyperterm 260XD, med betegnelsen AMP HPT 3000 x 2000 mm. Levert av P. Meidell AS

 

>>> Les hele artikkelen fra Maskinregisteret

 

Ta kontakt med Morten Dahlberg på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

Hovedtelefon

ETT TELEFONNUMMER - 22 20 20 25

 

Vi moderniserer vårt telefonsystem og innfører nå ett telefonnummer, altså vårt hovednummer 22 20 20 25 som du benytter for å ta kontakt med alle våre lokale avdelinger og ansatte. Dette gjør vi for at det skal bli enklere for deg å nå oss. Samtidig fjerner vi de gamle direkte telefonnummerene til våre ansatte, og velger nå å bare benytte eksisterende mobiltelefonnummer. Så dersom du ønsker å ta kontakt med en av våre ansatte, ringer du enten vårt hovednummer 22 20 20 25 eller hans/hennes mobiltelefonnummer. Oversikt over mobiltelefonnummer til våre ansatte finner du her. Faksnummer vil være de samme som før.

 

Vi håper den nye løsningen vil gjøre det enklere for deg å nå oss.

 

 

Ta kontakt med Morten Dahlberg på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

Wikus Båndsagblader

WIKUS BÅNDSAGBLADER 2012/2013 KATALOG

 

Den nye katalogen for WIKUS BÅNDSAGBLADER 2012/2013 er tilgjengelig via våre nettsider. Katalogen inneholder en rekke nyheter fra Europas største produsent av båndsagblader, og vi er sikker på å kunne tilby deg de riktige båndsagbladet for dine sagoppdrag. Du vil bli forbløfet over både snittkvalitet, standtid og de økonomiske besparelsene som du oppnår ved å velge WIKUS båndsagblad.

 

>>> Her finner du den nye WIKUS BÅNDSAGBLADER 2012/2013 katalogen

 

Ta kontakt med Morten Høisveen på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

Unison og bygging av Ubåter

HEL ELEKTRISKE RØRBØYEMASKIN GIR ALLSIDIGE PRODUKSJONSMULIGHETER FOR UBÅT SKIPSVERFT

 

Den andre Unison hel elektriske rørbøyemaskin med det nyeste innenfor den teknologisk utvikling har blitt bestilt av firmaet BAE Systems Submarine Solutions til bruk ved byggingen av de nye britiske UK Astute klasse atomdrevne ubåtene til Storbritania som gjøres ved skipsverftet i Barrow.

 

Den nye rørbøyemaskinen er en hel elektrisk modell med presise programvarestyrte servomotorer kan utføre bøying av rør med en diameter opptil 76 mm. Maskinen inneholder også et avansert laserstyrt korrigeringssystem som automatisk korrigerer for feil på grunn av material "springback"-variasjoner slik at en alltid oppnår korrekt bøying.

 

>>> Les hele artikkelen fra Maskinregisteret

 

>>> Les hele artikkelen

 

Ta kontakt med Bjørn Garvik på telefon 41 44 72 63 for mer informasjon !

Glimt fra EMO 2011

Glimt fra EMO 2011

Et glimt fra EMO 2011 hvor Kaltenbach hadde mange besøkende på sin stand, og selvfølgelig var P. Meidell AS på standen for å ta i mot norske kunder. Representanter fra den norske metallprodusenten BecoTek besøkte Kaltenbach sin stand, og på bildet fra venstre ser du Hans Christian L. Holen som er sjef for den kinesiske avdelingen, Adrian Rosulescu som er sjef for avdelingen i Romania, Svein Solheim som er teknisk sjef på BecoTek sitt anlegg på Åmot. Videre ser du fra P. Meidell AS adm. dir. Morten Dahlberg og styreformann Peter Meidell, og fra Kaltenbach eksportsjef Reiner Wollmann.

J.L. Bruvik AS og EMCO E300

MYE Å GJØRE HOS J.L. BRUVIK AS MED EN EMCO E300 CNC-STYRT DREIEBENK

 

Like utenfor Bergen sentrum ligger bedriften J.L. Bruvik AS. En bedrift som er mest kjent for ventilasjon og materialhåndtering og dekker mange bransjeområder samtidig som bedriften mestrer en rekke ulike fagfelt. I disse dager går det for fullt.
P. Meidell AS har levert en EMCO E300 CNC-styrt dreiebenk til bedriften, en av maskinene som kjøres for fullt.

 

>>> Les hele artikkelen fra Maskinregisteret

 

Ta kontakt med Rolf Terje Bergheim på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

Strub

FRA SKOKREM TIL MILJØVENNLIG SKJÆREVÆSKE

 

Bestefaren Emil Strub startet med produksjon av skokrem, bonemidler og stålull i 1921. Faren, Rudolf Strub, tok over i 1958 og begynte med miljøvennlige smøremidler.

20 år senere overtar barnebarnet og sønnen Marcel Strub ledelsen, og to år senere begynner Strub & CO AG med biosmøremidler og biokjølevæsker. Maskinregisteret møtte Morten Høisveen fra P. Meidell AS og Marcel Strub i Tyskland i sommer.

 

>>> Les hele intervjuet fra Maskinregisteret

 

Ta kontakt med Morten Høisveen på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

Unison Breeze-Revolution

UNISON BREEZE-REVOLUTION MED ROTERENDE RØRBØYEVERKTØYHODE

 

Roterende rørbøyeverktøyhode sørger for hurtig bøying av svært komplekse rørformer i en og samme automatiske syklus. Gir økt produksjonseffektivitet for eksempelvis møbelindustri og mange andre bransjer som arbeider med kompleks bøying av rør.

I dag lanserer den innovative produsenten av "Hel elektriske rørbøyemaskiner" UNISON en maskin med ett banebrytende roterende verktøyhode som gir mulighet for å hurtig kunne utføre både venstre- og høyrevendte rørbøyinger i en og samme automatiske syklusen. Denne nyutviklingen gir både fordeler med hensyn til å kunne produsere ekstremt komplekse rørformer, samtidig som en oppnår økt produksjonshastighet.

Med tilnavnet Unison Breeze-Revolution, har den nye hel elektriske rørbøyemaskinen to multi-verktøyhoder montert på motstående sider av en roterende ramme. Etter at en bøying er utført ved bruk av et eller flere verktøy ved det høyre verktøyhodet, trekkes verktøyhodet tilbake og i en kombinasjon av sideveise og roterende bevegelser blir det venstre verktøyhodet posisjonert for fortløpende å utføre etterfølgende rørbøyoperasjoner. Bytte mellom de to verktøyhodene kan utføres så mange ganger som en har behov for.

 

>>> Les hele artikkelen

 

Ta kontakt med Bjørn Garvik på telefon 41 44 72 63 for mer informasjon !

Unison iPhone App

UNISON iPhone RØRBØYEVERKTØYKALKULATOR APP

 

Skal vi levere tilbud på det rørbøyeoppdraget? Nå finnes den en app som hjelper deg med det!

 

En unik kalkulator for beregning og evaluering av verktøy for bøyemaskiner er nå tilgjengelig på Apple iPhone. Det er den ledende rørbøyemaskinspesialisten Unison som har utviklet appen, en kalkulator som gjør det både enkelt og hurtig å finne frem til riktig verktøy for å utføre et spesifikt rørbøyeoppdrag på hvilken som helt rørbøyemaskin. Angi helt enkelt bøyeradius, rørdiameter og rørveggtykkelsen - enten i millimeter eller tommer - og dermed vises en lett forstålig visuell fremstilling av det korrekte bøyeverktøyet som kreves for å oppnå en perfekt bøying.

Kalkulatoren bidrar til å avmystifisere "den magiske rørbøyekunsten", og vil høyst sannsynlig appellere til en hver som arbeider med beregning eller kalkulering av bøyeverktøy både med hensyn til produksjon og kostnadsberegninger.

 

>>> Les hele artikkelen

 

>>> Les artikkel fra Maskinregisteret

 

Ta kontakt med Bjørn Garvik på telefon 41 44 72 63 for mer informasjon !

Unison Hel Elektriske Rørbøyemaskiner

LEDENDE RØRBØYESPESIALIST FORTSETTER Å BYTTE TIL "HEL ELEKTRISKE RØRBØYEMASKINER"

 

Den ledende rørbøyespesialisten og produsenten Sharp Products i Milwaukee i Amerika fortsetter med å investere i de allsidige "hel elektriske rørbøyemaskinene" for å møte fremtidens utfordringer i deres sektor av metallindustrien.

Firmaet har nå investert i en 130 mm Unison rørbøyemaskin. Dette er den nyeste i rekken av en serie av "hel elektriske rørbøyemaskinen" som Sharp Products i løpet av de siste årene har godt til innkjøp av. Sharp Products valgte å investere i "hel elektriske rørbøyemaskiner" for å tilpasse seg de økende rørbøyingskravene i metallindustrien som har endret seg mye i de senere årene. De fleste kundene ønsker å redusere sine lagerkostnader, og størrelsen på seriene som skal produseres har redusert seg dramatisk.

 

>>> Les hele artikkelen

 

>>> Les artikkel fra Maskinregisteret

 

Ta kontakt med Bjørn Garvik på telefon 41 44 72 63 for mer informasjon !

Morten Dahlberg

KALTENBACH ÅPNET DØRENE - 4000 "STAKK" INNOM

 

Annet hvert år arrangerer den tyske maskinprodusenten Kaltenbach åpent hus. I år, under temaet: Vi vet hvordan, ble "Logistic Process Control" den 8. internasjonale industrimessen IPS - International Partners-in-Steel holdt hos Kaltenbach i Lörrach fra 9. til 13. mai.

Med over 3000 kvadratmeter utstillingsareal presenterte 38 partnerbedrifter sine nyvinninger innenfor området stålkonstruksjon og stållagerhold i løpet av de fem dagene utstillingen varte. Stålindustrien fra hele verden møttes hos Kaltenbach for å få en oversikt over de siste trendene innen innovative programvareløsninger, behandling av plater, rør og profiler samt overflatebehandling og lagring.

Morten Dahlberg var selvfølgelig på plass, og viste oss verdens raskeste båndsag - Kaltenbach KBS 1051, en modell som det allerede er god etterspørsel etter. Her kan du se video av verdens raskeste båndsag.

 

>>> Les hele artikkelen fra Maskinregisteret

 

Ta kontakt med Morten Dahlberg på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

Geka BendiCrop 85 SD

GEKA BENDICROP 85 SD

 

Geka lansere en ny kraftig dobbelsylinder universalsaks med knekkefunksjon, en svært praktisk maskin for mekaniske verksteder og metall konstruksjonsfirma som ofte har behov for å utføre en enkel knekkeoperasjon.
GEKA BENDICROP 85 SD har i tillegg til klippe, stanse og hjørneklippe stasjonene også fast utstyrt med en knekkestasjon som har en kapasitet på opptil 200 x 15 mm. GEKA BENDICROP 85 SD er en dobbelsylinder maskin som er utstyrt med 5 arbeidsstasjoner:

 

  • Stansestasjon, som er svært kraftig, 500 mm gap.

  • Flatjern klippestasjon

  • Knekkestasjon

  • Hjørne klippestasjon

  • Rund og firkantaksel klippestasjon

 

Maskinen er også utstyrt med et spesielt system som sørger for å redusere deformering når en utfører klipping av flatjern.

 

>>> Her finner du brosjyre med tekniske data for Geka BendiCrop 85 SD

 

Ta kontakt med Morten Dahlberg på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

 

Peter Meidell

NORGE HAR RÅD TIL Å TA LEDELSEN MENER PETER MEIDELL

 

Frykten for å mislykkes får gründere og andre til å holde igjen eller gi opp før målet er nådd, mener Peter Meidell, arbeidende styreleder i P. Meidell AS. Maskinregisteret ved Joppe Næss Christensen møter Peter Meidell på hjemmebane, midt i Oslo sentrum for portrettintervju.

 

>>> Les hele intervjuet med Peter Meidell

 

Ta kontakt med Morten Dahlberg på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

Tett samarbeid med skolen

TETT SAMARBEID MED SKOLEN

 

Nordheimsund Industrier AS er blandt Norges største leverandører av arbeidsklær og verneutstyr. I tillegg driver bedriften egenproduksjon av arbeidshansker, vernebekledning og stillas. Det nære samarbeidet til den lokale videregående skolen gir positive effekter for både skole og bedrift.
P. Meidell AS har levert Quaser maskineringssentre og Emco dreiebenk til Norheimsund Industrier AS.

 

>>> Les hele artikkelen fra Maskinregisteret

 

Ta kontakt med Rolf Terje Bergheim på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

Moderne industri gir økt indteresse for industrifag

MODERNE TEKNOLOGI GIR ØKT INTERESSE FOR INDUSTRIFAG

 

Nært samarbeid mellom industri og videregående skole gir gode resultater for elever som velger industriteknologi.
Norheimsund Vidaregåande Skule investerte i samme maskintype som nabo bedriften Norheimsund Industrier AS. Resultatet er god rekruttering til både skole og industri.
P. Meidell AS har levert Quaser maskineringssenter og Emco dreiebenk til Norheimsund Vidaregåande Skule.

 

>>> Les hele artikkelen fra Maskinregisteret

 

Ta kontakt med Rolf Terje Bergheim på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

Smart hydraulikk fra AP&T

HALVERT ENERGIFORBRUK MED SMART HYDRAULIKK

 

AP&T introduserer nå en ny effektreduserende funksjonfor hydrauliske pregepresser. Sammenliknet med et konvensjonelt system minskes energiforbruket med opptil 50 prosent.

 

>>> Les hele artikkelen om smart hydraulikk fra AP&T fra Maskinregisteret

 

Ta kontakt med Frank Søgaard på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !

BLI MED OSS PÅ IPS 2011

 

Kaltenbach med partnere arrangerer 9. - 13. mai Internasjonale Partnere i Stål, altså IPS 2011. IPS 2011 vil bli avholdt i Lörrach, Tyskland, og forbredelsene er allerede i full gang.

 

Årets tema er "Logistikk og Produksjonsstyring - If Steel is Your Deal" hvor du vil få mulighet til å se de nyeste utviklingene og trendene innenfor automatiserte produksjonsteknikker.

 

Messeområdet har en gulvflate på 3000 m2, og her vil du treffe både kollegaer og en rekke firma som vil presentere sine nyeste løsninger innenfor årets tema.

 

IPS 2011 tilbyr også et spennende program for de som ikke er så interessert i stål - "Damenes Program". Det vil bli arrangert daglige turer til Sveits, Ruinene av Keiser August sitt Colosseum eller til den Svarte Skogen. Vi håper du vil bli med oss på IPS 2011, vi kan garantere noen spennende og lærerike dager i lag med dine kollegaer fra hele verden.

 

Ta kontakt med Morten Dahlberg på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon og påmelding !

HANSEN MEK AS I BERGEN INVESTERER I KIMTECH 5 - AKSET VANNSKJÆRING

 

De var først med vannskjøring i Bergen, nå er de først ute igjen, denne gangen med 5 - akset vannskjæring fra Kimtech.

 

Med et 5 - akset hodet kan en skråstille skjærehodet i opptil 45 grader i alle retninger. Dette åpner mange nye muligheter for Hansen Mek AS, en offensiv familiebedrift som investerer og utvikler egne produkter.

 

>>> Les hele artikkelen fra Maskinregisteret

 

Ta kontakt med Bjørn Garvik på telefon 41 44 72 63 for mer informasjon om Kimtech Abrasiv Vannskjæring !Sagmannen - Born 1891

 
P. Meidell AS - Tlf. 22 20 20 25
 
Maskingrossisternes Forening
 
Besøksadresse: Stålfjæra 16, Kalbakken, 0975 Oslo - Postadresse: Postboks 181, Kalbakken, 0903 Oslo